27 ноември 2005 г.

LAN Party Live...?


Да, вече втора поредна нощ. Ентусиастите от Пловдив успяха за 4 път да организират LAN Party, София изостава с две назад.

Много хора, още повече компютри, геймъри, хардуерни маняци, просто любопитни и други, желаещи да се присъединат към тридневния маратон. Както говори името, всички са в мрежа и почти всички са в нета.

Вчера беше състезанието за геймъри - десетина тинейджъри се надпреварваха до 3 часа през нощта кой е по-по-най.

Днес, по скоро тази нощ, тече състезанието по овърклок, в разгара на което успя да спре и токът :-) В сградата на ТУ Пловдив обаче електротехниците се оказаха пъргави, така че след една цигара време всички отново бяхме вътре.

Ще има и надпревара по т.нар. moding, което на мен лично ми прилича на модно ревю на компютри :-) На картинката виждате вътрешната част на комп с водно охлаждане, UV лампа и още нещица - и той ще участва в последната битка. Да видим как се съчетават компютърни маняци и естетика.

За всяко състезание организаторите са осигурили и награди, разбира се. Утре късметлийте ще ударят по някой подарък от томболата, а до тогава оставаме с надеждата, че спонсорите са били по-щедри ;-)

Няма коментари: