19 юни 2006 г.

Леле мале :)


Божичко откога не сме писали!
След последната болг-вълна нещо сме го ударили на отлив!
А не бива така. Е, при мен много ново няма - освен дипломната треска! Пиша си дипломния проект и синтезирам едни схеми (демек - измислям ги :). Държа да отбележа, че много си харесвам проекта :)
Дано Ец да има какво да постне като се върне от командировката си.
А аз се чудя дали някога ще мога да осъществя една от най-големите си мечти - да проектирам система за звукови ефекти? Много искам, ама много, обаче дали няма да се уморя в един момент да следвам мечтата си? Писах преди време за това - ако човек не следва мечтата си неотлъчно, в един момент се оказва че бяга бавно, не може да я достигне... Ще видим. Само времето ще покаже, кой знае...
Айде, Ец, Връщай се и пиши :)

1 коментар:

Анонимен каза...

"Човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му." Смятам, че е вярно. Ако човек има живителна сила в себе си, все ще постига нещо - това, за което мечтае или нещо подобно на това, за което мечтае. Важно е да запазим стремежа и желанието да се развиваме и да се учим (от нещата от живота). Но не е за подценяване и да можеш да съобразиш точното място и точното време за постигане на нещо. А е много важно и да имаш опората на хората около себе си.